Aerostyling Educatie Nederland

word een gecertificeerd Aerostylist

In onze trainingen leer je alles over Aerostyling en het werken met de Aerorasor. Het is een uitgebalanceerd lesprogramma waarmee je al na één dag zelfstandig in je eigen salon verder kunt.

Ons Educatie programma is opgebouwd volgens de volgende stappen:

  1. Look & Learn                             - €   60

  2. Aerostyle Basic             - level 1 - €   99

  3. Aerostyle Advanced     - level 2 - €  119

  4. Aerostyle Master          - level 3 - € 129

Je kunt rechtstreeks inschrijven voor de cursussen via onderstaande button maar ook via je regionale distributeur.

Wil je eerst meer weten over wat Aerostyling voor jou kan betekenen schrijf je dan in voor een Look & Learn of vraag je distributeur naar de mogelijkheden.

Hiernaast bieden wij nog twee extra avond trainingen voor speciale massage en föhn technieken.

Komende Look & Learn en Trainingen


Look & Learn

Deze introductie workshop geeft je uitgebreid de mogelijkheid om kennis te maken de Aerorasor en de bijhorende snijtechnieken en effecten. Je krijgt een goed inzicht in wat de Aerorasor en Aerostyling voor jouw salon kunnen betekenen.

Kosten: €60

 

Aerostyle Basic - Level 1

Op deze trainingsdag worden alle facetten van het gebruik van de Aerorasor belicht en de grondbeginselen van Aerostyling geleerd. Je maakt kennis met het unieke 3-Zones cuttingsysteem en leert de 4 verschillende snijkoppen van de Aerorasor gebruiken op zowel droog als nat haar. We oefenen op mannequin oefenhoofden en maken twee gesneden modellen; een lang haar model en een boblijn, beide met variaties. Aan het eind van de dag kun je zelfstandig aan de slag en Aerostyling in je salon aanbieden.

Kosten: €99

 

Aerostyle Advanced - Level 2

Op deze trainingsdag gaan we dieper in op de mogelijkheden van Aerostyling en de bijhorende snijtechnieken met de Aerorasor. We snijden korte - en heren modellen op een mannequin oefenhoofd. Je zult verrast zijn van de mogelijkheden. Met Aerostyling kun je ook bij kort haar tot verbluffende resultaten komen. Je creativiteit groeit en geeft je de ervaring om je als Aerostylist te onderscheiden.

KOSTEN: €119

 

Aerostyle Master - Level 3

Deze trainingsdag starten we met een Aerostyling-demonstratie op krullend haar. Verder worden alle technieken die we in de voorgaande trainingen hebben geleerd en geoefend, in praktijk gebracht op de door iedereen meegebrachte modellen. We zoomen gedetailleerd in op wat er gebeurt met de natuurlijke valling van het haar en hoe we dit kunnen beïnvloeden. Bijvoorbeeld hoe je het volume en de structuur met doeltreffende technieken naar je hand kunt zetten. Je zult ontdekken dat snijden niet alleen een kwestie is van werken met de Aerorasor maar dat ook je ogen een heel belangrijke rol spelen. 

KOSTEN: €129

Na het volgen van de 3 levels educatie ben je gecertificeerd AEROSTYLIST en wordt je salon op de website van Aerorasor.com geplaatst zodat klanten je eenvoudig kunnen vinden.

 

 

Extra Avond 1 - Wasmassage Technieken

Aerostyling begint in je salon met een AEROSTYLING RELAX MASSAGE. In deze avondtraining leer je optimaal gebruik te maken van een goede was- en massagetechniek zodat er een ontspanningsmoment voor je klant ontstaat. Deze training is een aanrader voor iedereen die zijn technieken wil opfrisssen!

 

Extra Avond 2 - Moderne Föhntechnieken

Een belangrijk onderdeel van Aerostyling zijn de goede föhntechnieken waarmee je de basis legt voor het personificeren en finishen van het haar. In deze trainingsavond leer de beste en meest effectieve manier van haar drogen en styling. Deze föhntechnieken zijn heel goed over te brengen aan je klant zodat zij Aerostyling ook thuis kan realiseren.

 

Salon Training

Al onze trainingen kunnen ook bij jou in de salon gegeven worden. Onze educators komen graag bij je langs om jouw team een leerzame dag te bezorgen.

Voor salon training kunt u contact opnemen met ons om een afspraak te maken:

info@aerorasor.com

T 00 31 (0)84 0032650